Ga naar de inhoud

Familie dag 2022

Route

Hoe kom je naar de Theetuin Eemnes?

Openbaar vervoer   Omdat de Theetuin Eemnes helaas niet goed te bereiken is met uitsluitend openbaar vervoer, biedt het bestuur de bezoekers van de familiedag die met openbaar vervoer willen reizen, graag autovervoer van en naar NS-station Hilversum aan.  Degenen die hiervan gebruik willen maken, wordt gevraag uiterlijk vrijdag 26 augustus dit te melden bij Henk Fijn van Draat uit Hilversum, via tel.  06-1141 7535 of e-mail: h.fijnvandraat@chello.nl

Per auto.  Hoewel de Theetuin een postadres in Eemnes heeft, wordt niet aangeraden (zoals sommige navigators doen) via het dorp Eemnes te rijden; dit is namelijk een lange, smalle en grotendeels 30-km weg.  De Theetuin ligt heel dicht bij de Afrit 35 (Huizen) van de A27 en is makkelijk en snel te bereiken bij gebruik van onderstaande routebeschrijving en kaart: 

Vanuit Flevoland (o.a. Almere, Lelystad en A6): neem de A27 richting Utrecht en op de A27 afrit 35 (Huizen) . Sla bij de verkeerslichten aan het einde van de afrit vlak voor (!) deze verkeerslichten rechtsaf de smalle ventweg (Gooyerweg) in en vervolg deze weg ca ½ km tot bij de Theetuin Eemnes/ Brave Hendrik en parkeer de auto op een van de parkeerplaatsen (rechts en links van de weg). Deze route is op het kaartje hieronder met blauwe stippen aangegeven. 

Vanuit Utrecht (o.a van A1, A12 en A15) neem de A27 richting Almere en op de A27 de afrit 35 (Huizen). Na de bocht naar rechts komt men op de Randweg Oost (met gescheiden rijbanen) naar Huizen. Ga bij het eerste verkeerslicht rechtdoor (en NIET linksaf, want dit is volgens de verkeerspijlen op de weg niet toegestaan en niet beveiligd door de verkeerslichten!). Sla bij het tweede verkeerslicht linksaf (wegwijzer naar Blaricum) en sla meteen (na het oversteken van de tegemoetkomende rijbaan) na ca 30 meter linksaf de smalle ventweg (Gooyerweg) in. Ga na ca 400 m bij het verkeerslicht rechtdoor en vervolg de weg tot de Theetuin. Deze route is op het kaartje met rode stippen aangegeven. 

Voor de terugreis naar huis: ga terug over Gooyerweg tot aan de verkeerslichten. 

Naar Flevoland: sla bij dit verkeerslicht rechtsaf en na ca 5 meter weer rechtsaf de Randweg Oost in, deze gaat via een bocht naar links naar de A27 richting Noord. 

Naar Utrecht: steek bij verkeerslicht de eerste van de 2 rijbanen over en sla dan linksaf de A27 op.

Pagina's: 1 2

Je kunt geen reactie plaatsen, maar trackbacks en pingbacks zijn beschikbaar.